Albrandswaards Dagblad | Kerstconcert Ars Nova in december

Kerstconcert Ars Nova in december

mainImage

Kleinkoor Ars Nova nodigt u uit voor het jaarlijkse kerstconcert. Onder leiding van dirigent Marco ’t Hart hebben de koorleden voor dit concert een mooi kerstrepertoire ingestudeerd. Het koor laat dit graag aan u horen op vrijdagavond 20 december in Rhoon en op zaterdagavond 21 december in Spijkenisse.

Gezongen worden enkele laatmiddeleeuwse, Latijnse kerstliederen, Duitstalige liederen van Bach, Praetorius en Gruber en prachtige, Engelse Carols van onder meer Rutter en Willcocks. Bij het concert is er medewerking van Annemarie Timmer, zang en gitaar en Jeannet Posma, panfluit. Zij spelen samen of worden op het orgel begeleid door de dirigent Marco ’t Hart. Annemarie zingt tevens solo bij enkele koorwerken. De concerten vinden plaats op vrijdag 20 december in de Willibrorduskerk aan de Dorpsdijk 236 in Rhoon en op zaterdag 21 december in de Dorpskerk, Kerkring 1 in Spijkenisse.

Beide concerten beginnen om 20.00 uur, de kerken zijn open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is 10 euro in de voorverkoop. U kunt kaarten reserveren via telefoonnummer 06-546 34 751, per mail info@kleinkoorarsnova.nl of bij Hannes Speelgoed, Voorstraat 38a in Spijkenisse. De kaarten zijn € 12,50 bij verkoop aan de kerk. Na het concert is er nog een gezellig samenzijn, waarbij iedereen een heerlijk glas warme glühwein krijgt. Verdere informatie over Kleinkoor Ars Nova vindt u op www.kleinkoorarsnova.nl