Albrandswaards Dagblad | Kennismaken met Badminton in Hoogvliet

Kennismaken met Badminton in Hoogvliet

mainImage

Op vrijdagavond 20 september organiseert de Hoogvlietse badmintonclub PBC Boomgaardshoek een open avond voor jong en oud.

Op deze avond is iedereen van harte welkom om eens mee te doen, maar eerst even kijken mag natuurlijk ook. Van 18:00 – 20:00 uur is alle jeugd van 6 tot 18 jaar welkom om deze superleuke sport eens uit te proberen. Van 20:00 – 22:00 uur zijn de “senioren” (alle leeftijden vanaf ongeveer 16 jaar) aan de beurt om eens een kijkje te komen nemen en zelfs even mee te doen met de andere leden en te ervaren hoe fijn het is om lekker te bewegen samen met anderen in een prettige en veilige omgeving. Neem je sportkleding en sportschoenen mee. Als je geen badmintonracket hebt, kun je er altijd even een lenen van de vereniging.

De vereniging, die inmiddels al meer dan 35 jaar bestaat in Hoogvliet, biedt tegen een betaalbaar tarief, speelmogelijkheden aan op dinsdag- en vrijdagavond en op zondag. Voor volwassenen zijn naast een jaarlidmaatschap, ook afwijkende abonnementen mogelijk. Bij voldoende animo worden voor recreanten en beginnende spelers, zeer toegankelijke trainingen verzorgd. Bij PBC Boomgaardshoek staan sportiviteit, gezelligheid en goede sfeer voorop en is er veel aandacht voor integratie van jeugd en volwassenen. Recreanten en wedstrijdspelers spelen geregeld met elkaar. Naast de badmintonsport worden door de vereniging activiteiten georganiseerd, waaraan iedereen kan deelnemen. De club doet er veel aan om het verenigingsleven in Hoogvliet te stimuleren en daarom kennen wij geen verschil tussen jong, oud, ervaren of beginner en bieden we voor iedereen de mogelijkheid om gezond te sporten in een individuele, maar toch ook teamsport.

Ben je op zoek naar een leuke sport(vereniging), dan moet je zeker aan badmintonclub PBC Boomgaardshoek denken. Voor meer informatie over de vereniging en speeltijden, zie onze website www.pbcboomgaardshoek.nl. Graag tot ziens op vrijdag 20 september.