Albrandswaards Dagblad | Kattenfilmpjes in Theater het Kruispunt

Kattenfilmpjes in Theater het Kruispunt

mainImage

Het populaire CatVideoFest komt naar Theater het Kruispunt! Op maandag 21 oktober om 19.30 uur (Herfstvakantie) draait het theater op het witte doek anderhalf uur kattenfilmpjes.

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes. Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Voor het eerst komt de kattensensatie nu eindelijk ook naar Nederland en is direct een enorme hit met uitverkochte zalen. Nu exclusief te zien in Theater het Kruispunt! Is er een beter excuus om gezellig samen te komen dan samen naar katten te kijken?

CatVideoFest 2019 is te zien op maandag 21 oktober om 19.30 uur (Herfstvakantie). Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl/catvideofest of aan de publieksservicebalie in Het Kruispunt (telefonisch bereikbaar via 0180-615958).