Albrandswaards Dagblad | Kaartverkoop Muziek Op Rhoon 2020 gaat van start !

Kaartverkoop Muziek Op Rhoon 2020 gaat van start !

mainImage

Op zondag 8 december, bij Blues op Zondag met Elles Bailey, gaat de voorverkoop van Muziek op Rhoon 2020 van start. Het evenement staat gepland op zaterdag 27 juni en trekt elk jaar meer bezoekers. Mede door het succes van vorige edities en de line-up komend jaar is het zaak er op tijd bij te zijn. En met de feestdagen voor de deur gelijk een leuk presentje natuurlijk!

Het grote terrein achter het Kasteel van Rhoon wordt op zaterdag 27 juni weer omgetoverd tot een gezellig festivalterrein. Tijdens Muziek op Rhoon genieten bezoekers van namiddag tot middernacht van te gekke bands die jazz-, blues-, funk- en soulmuziek, of een mix daarvan, spelen. Uit de line-up noemen we alvast een aantal optredens die geboekt zijn te weten Danny Vera & band, The Memphis Maniacs, Laurence Jones, Michael Varekamp & The Legends.

Maar er volgen er nog meer – hou daarvoor de website, die regelmatig van een update zal worden voorzien, www.muziekoprhoon.nl goed in de gaten

Tot en met 31 mei kost een kaartje € 20,00 voor de "Early Birds", vanaf 1 juni zijn ze € 25,00. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl en bij de verkooppunten TheCafé, Julianastraat 57-59 en Het Wijnhuis, Strawinskyplein 6 beiden te Rhoon.