Albrandswaards Dagblad | Joop vd Hor bij Steevast op Zondag

Joop vd Hor bij Steevast op Zondag

mainImage

Komende zondag is in het radio - info programma Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard in het tweede( 13.00-14.00) uur een zeer bekende regio persoon te gast. Radiomaker Jan Jongerius praat dan met JOOP VAN DER HOR over zijn vroegere werk, de New York Steppers, zijn columnisten werk en allerhande andere dingen, die deze duizendpoot gedaan heeft in zijn werkzame leven.

Sinds mei van dit jaar is Joop met pensioen, maar het begrip stilzitten en niks doen staat niet in zijn agenda. Praten over zijn hobby,s en de liefde voor de Maastunnel zijn de mooie invalshoeken voor een geanimeerd gesprek met deze gast. In het eerste(12.00-13.00) uur is er volop ruimte voor de regio actualiteit en de komende evenementen. Zowel de items, als de gespreksblokjes worden verrijkt met een keuze uit wat oudere, maar ook hedendaagse muziek.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondagavond herhaald van 22.00-24.00 uur.