Albrandswaards Dagblad | Hospice De Reziger zoekt versterking
mainImage

Hospice De Reziger zoekt versterking

26 januari 2020, 15:59 uur
Algemeen, Vacatures

Het team vrijwilligers en medewerkers van Hospice de Reiziger is op zoek naar een coördinator. De functie is voor 20 uur en de aanstelling is vooralsnog voor 1 jaar. De functie is veelzijdig en geeft heel veel voldoening.

Hospice de Reiziger is een bijna thuis huis voor mensen in de laatste levensfase. Het team vrijwilligers en medewerkers doet er alles aan om het de gasten en hun dierbaren zo plezierig mogelijk te maken. De zorg en verzorging wordt uit handen van familie en naasten genomen. Daarom kan een partner weer partner zijn, zoon van een gast weer zoon zijn, een dochter weer dochter.

Wil jij je ook als coördinator inzetten voor dit mooie werk? Kijk dan op de website van hospice de reiziger (www.hospicedereiziger.com/vacatures) of via de sociale media (FB: @HospicedeReiziger of twitter: @HospiceBdrecht). Solliciteren kan tot 7 februari 2020.

Ook een dirigent gezocht

Hospice de Reiziger is ook op zoek naar een dirigent. De dirigent begeleidt het vrijwilligerskoor tijdens de halfjaarlijkse herdenking en bij speciale gelegenheden zoals Kerst. Heb je interesse om op vrijwillige basis je kennis en ervaring als dirigent in te zetten voor het hospice neem dan voor meer informatie contact op met Mariska van Unen, coördinator, via mail coordinatoren@hospicedereiziger.com of bel 0180-222054