Albrandswaards Dagblad | Han van Toornburg in 'Steevast op Zondag'

Han van Toornburg in 'Steevast op Zondag'

mainImage

Zondag 14 juli a.s. praat radiopresentator Jan Jongerius in het tweede (13.00-14.00) uur in het radio familieprogramma ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard over het reilen en zeilen en de zoektocht naar nieuwe bestuursleden voor SEA ( Stichting Evenementen Albrandswaard) met Han van Toornburg, de huidige voorzitter .

Van Toornburg, oud raadslid, oud wethouder en eerder verbonden aan het Oranjecomité en de vroegere Sportstichting praat u in het programma bij over de vele aspecten van het organiseren en hoe het verder moet met de stichting. Albrandswaard heeft de laatste jaren veel ingeleverd aan evenementen en dat tij moet wel gekeerd worden . Er zijn ideeën genoeg, maar dan zullen er toch echt nieuwe bestuursleden moeten komen. Een onderwerp dat op deze zondag veel aandacht verdiend.

Het eerste (12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de actualiteit en de wetenswaardigheden uit de brede regio van ons gebied. Natuurlijk ontbreekt de muziek niet in deze uitzending van ‘Steevast op Zondag’. Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondagavond herhaald van 22.00-24.00 uur