Albrandswaards Dagblad | Gauguin Ensemble op Kasteel van Rhoon

Gauguin Ensemble op Kasteel van Rhoon

mainImage

Op zondag 24 november om 12.00 uur speelt het Gauguin Ensemble in de Empirezaal van Het Kasteel van Rhoon een concert op piano en klarinet georganiseerd door de Stichting Kasteel van Rhoon. Klarinettiste Yfynke Hoogeveen richtte met pianiste Loes van Ras in hun conservatoriumtijd het Gauguin Ensemble op.

Het duo is in de loop van de afgelopen jaren een solide basis voor vele concerten en projecten. In de afgelopen jaren waren Loes en Yfynke ambassadrices voor de klassieke muziek in het Noorden. Verschillende componisten schreven werken voor het duo, zoals onlangs 'Correspondences' van Sylvia Maessen. Het duo zal deze middag o.a. ook werken van Poulenc, Tailleferre en Brahms spelen. Meer info op http://www.gauguinensemble.com/

Kaartjes voor het concert bedragen 15 euro per stuk en zijn te koop bij ThéCafé Rhoon (Julianastraat 57) en het Wijnhuis Rhoon (Strawinskyplein 6) of online via https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/bestellen.php?id=452. Voor zover voorradig worden ook kaarten verkocht voorafgaand aan het concert aan de deur. Jeugd t/m 16 jaar heeft vrij toegang bij deze concerten.