Albrandswaards Dagblad | Ex-wethouder reageert op sluiting De Fakkel

Ex-wethouder reageert op sluiting De Fakkel

mainImage

Ex-wethouder van Albrandswaard, Johan van Wolfswinkel (CU/SGP) heeft maandag op sociale media gereageerd op de sluiting van zwembad De Fakkel uit Ridderkerk van afgelopen weekend.

Afgelopen zaterdag moest het zwembad in Ridderkerk de deuren sluiten na vele vechtpartijen en andere vervelende randzaken. Bezoekers waren na afloop enorm van slag, boos en teleurgesteld. De politicus uit Albrandswaard herkent de situatie:,,Dit soort gebeurtenissen was ook een reden voor de gemeente Albrandswaard om jaren geleden het zwembad Albrandswaard te sluiten,' zegt hij op Twitter. ,,Als zwembad moet je de verantwoordelijkheid nemen als je de veiligheid van je bezoekers niet meer kunt garanderen." Van Wolfswinkel legt ook uit hoe het komt. ,,De maatregelen om de veiligheid voor bezoekers te garanderen bleken destijds al niet te betalen."

Uiteraard betreurt de ex-wethouder de situatie voor zwembad De Fakkel. ,,Het is erg jammer allemaal, want zo blijft er geen open lucht zwembad meer over in de regio," besloot hij zijn relaas.