Albrandswaards Dagblad | Eerste paal Huis van Albrandswaard
mainImage

Eerste paal Huis van Albrandswaard

3 december 2019, 09:58 uur
Algemeen, Politiek

Op dinsdag 10 december is het tijd voor de eerste paal van het Huis van Albrandswaard. In aanwezigheid van raadsleden, burgemeester en wethouders en kinderburgemeester Zoë Luna Brasser, geeft wethouder Mieke van Ginkel het startsein voor het boren van de eerste paal van het Huis van Albrandswaard.
 
Aannemer Stout levert de nieuwbouw volgens planning in maart 2021 op. Het sportwerkcafé, de Stichting Welzijn Albrandswaard (inclusief De Vraagwijzer), Wijkteam Albrandswaard en het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad en de gemeentelijke organisatie, gaan zich allemaal in het Huis van Albrandswaard vestigen.
 
U bent van harte welkom om bij het slaan van de eerste paal aanwezig te zijn.
Daarna kunt u genieten van een kop snert of warme chocolademelk. Ook kunt u in gesprek met burgemeester De Witte of een van de wethouders van de gemeente Albrandswaard.
Wilt u het ons via b.jongerius@bar-organisatie.nl  laten weten als u komt? Dan kunnen we daar bij de voorzieningen rekening mee houden.
 
Parkeren
Het slaan van de eerste paal van Albrandswaard staat gepland op 10 december om 17.00 uur aan de locatie aan de Stationsstraat. Parkeren op het terrein zelf is niet mogelijk. Bezoekers komen bij voorkeur met de fiets of lopend. Automobilisten kunnen parkeren op de alternatieve parkeerlocatie bij het voormalige uitvaartcentrum en de parkeerplaats van de sporthal. Borden leiden naar de alternatieve P+R-locaties.
 
Vragen over de werkzaamheden of wilt u meer weten over het nieuwe gemeentehuis? Neem telefonisch contact op via (010) 506 1111 of kijk op de website.