Albrandswaards Dagblad | DUO SPHINX op Kasteel van Rhoon

DUO SPHINX op Kasteel van Rhoon

mainImage

Op zondag 13 oktober om 12.00 uur speelt in de Empirezaal van Het Kasteel van Rhoon het duo Sphinx, een concert met fluit en harp, georganiseerd door de commissie kamermuziek binnen de Stichting Kasteel van Rhoon als eerste uitvoering in een serie van vijf.

Duo Sphinx bestaat uit fluitiste Mariël van den Bos en harpiste Inge Frimout-Hei. Fluit en harp vormen samen een prachtige combinatie, die al veel componisten heeft geïnspireerd. Duo Sphinx, brengt een gevarieerd programma met werken van o.a. Mozart, Chopin en van Inge Frimout zelf. Deze harpiste heeft een grote passie voor componeren en haar composities staan niet alleen op het programma van Sphinx, maar worden ook gespeeld door harpisten in Amerika en Australië.

Kaartjes voor het concert bedragen 15 euro per stuk en zijn te koop bij ThéCafé Rhoon (Julianastraat 57) en het Wijnhuis Rhoon (Strawinskyplein 6) of online via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl . En, voor zover voorradig , voorafgaand aan het concert aan de deur. Jeugd t/m 14 jaar onder begeleiding heeft vrij toegang bij deze concerten. Tevens bestaat de mogelijkheid om een passe-partout te bestellen. Voor de serie van 5 concerten koopt u deze voor € 60,00 via deze link https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/passe-partout-bestellen.php?passepartout=5 Meer info over het cultureel programma van de Stichting Kasteel van Rhoon vindt u hier: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php