Albrandswaards Dagblad | Dinsdag start bouw Huis van Albrandswaard

Dinsdag start bouw Huis van Albrandswaard

mainImage

Op dinsdag 10 december is het tijd voor de eerste paal van het Huis van Albrandswaard. In aanwezigheid van raadsleden, burgemeester en wethouders en kinderburgemeester Zoë Luna Brasser, geeft wethouder Mieke van Ginkel het startsein voor het boren van de eerste paal van het Huis van Albrandswaard. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Aannemer Stout levert de nieuwbouw volgens planning in maart 2021 op. Het sportwerkcafé, de Stichting Welzijn Albrandswaard (inclusief De Vraagwijzer), Wijkteam Albrandswaard, het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad en de gemeentelijke organisatie, vestigen zich dan allemaal in het Huis van Albrandswaard.

Nadat de wethouder het startsein voor het boren heeft gegeven, kunnen alle aanwezigen genieten van een kop snert of warme chocolademelk. Ook kunnen zij in gesprek met burgemeester De Witte of een van de wethouders van de gemeente Albrandswaard. Belangstellenden kunnen hun komst aankondigen via e-mail: b.jongerius@bar-organisatie.nl.

Parkeren

Het slaan van de eerste paal van Albrandswaard staat gepland op 10 december om 17.00 uur aan de locatie aan de Stationsstraat. Parkeren op het terrein zelf is niet mogelijk. Bezoekers komen bij voorkeur met de fiets of lopend. Automobilisten kunnen parkeren op de alternatieve parkeerlocatie bij het voormalige uitvaartcentrum en de parkeerplaats van de sporthal. Borden leiden naar de alternatieve P+R-locaties. Vragen over de werkzaamheden of wilt u meer weten over het nieuwe gemeentehuis? Neem telefonisch contact op via (010) 506 1111 of kijk op www.albrandswaard.nl/huis-van-albrandswaard.