Albrandswaards Dagblad | Definitief: Geen Griendpop in 2020
mainImage

Definitief: Geen Griendpop in 2020

3 augustus 2020, 12:15 uur
Algemeen, Uitgaan

De kogel is door de kerk: Griendpop 2020 gaat definitief niet door. Dit laat de organisatie zondag weten via hun socials.

,,Rekening houdend met de huidige ontwikkelingen en tijdelijke regelgeving vanuit de regering, kunnen ook wij er nu helaas niet meer omheen: Griendpop 2020 zal niet doorgaan. Helemaal na het succes van 2019, waar jullie Griendpop na lange tijd van afwezigheid weer meer dan tot leven lieten komen, is deze beslissing erg pijnlijk," laat de organisatie weten. ,,Onze gezamenlijke gezondheid en veiligheid zijn in de huidige situatie nu eenmaal het allerbelangrijkste. Wij gaan er dan ook van uit dat we samen in 2021 in blakende gezondheid en vol enthousiasme meezingend Griendpop laten knallen."

Alle dit jaar gekochte kaartjes zijn nu geldig voor de editie in 2021, waarbij bezoekers het eerste biertje van de organisatie krijgt. Of er misschien nog een online livestream komt, zoals met veel festivals dit jaar, is nog niet bekend. Maar hou de social media van Griendpop nauwlettend in de gaten.