Albrandswaards Dagblad | Cliëntondersteuner in ‘Steevast op Zondag’.

Cliëntondersteuner in ‘Steevast op Zondag’.

mainImage

Zondag 26 januari a.s. praten radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius praat in het tweede(13.00-14.00) uur bij het radio/info programma ‘Steevast op Zondag’ van ‘RTV Albrandswaard met Meike Wiegeraad. Zij is verantwoordelijk voor de brede cliëntondersteuning in Albrandswaard. Bemiddeling, belangenbehartiging en in kaart brengen van situatie,s die aandacht verdienen is nog maar een kleine greep uit het brede aanbod van ondersteuning, waarin zelfregie en baas zijn over je eigen leven centraal staan.

Er is veel te vragen, maar ook veel toe te lichten op deze materie vanuit de organisatie MEE Rotterdam Rijnmond. In het eerste (12.00-13.00) uur is er aandacht voor de regio actualiteit en de komende evenementen in de wijde omgeving.

Luisteren naar het programma is mogelijk via het internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Een herhaling van het programma wordt uitgezonden op zondagavond van 22.00 - 24.00 uur.