Badmintonners gelijk bij competitiestart

30 September 2019, 16:21 uur
Algemeen , Sport
mainImage

In het kader van de Hoeksche Waard Competitie speelde badminton vereniging BCN Rhoon afgelopen week de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Qua Vadis uit Mijnsheerenland was te gast in sporthal Rhoon. In een enerverende wedstrijd stond na afloop een 4-4 eindstand op het wedstrijd formulier.

De herendubbels gingen verloren hoewel Ronald en Mischa zich pas in een derde set van hun partij met 22-24 verloren gaven. De dames Maria, Tamara en Vicky hielden zich in hun partijen vrij gemakkelijk staande zodat halverwege een stand van 2-2 op het scorebord vermeld stond. De vier resterende mix partijen waarbij Charlie het herenteam tevens versterkte werden gelijkmatig verdeeld. De slotpartij met Ronald en Vicky werd in de derde set met de cijfers 22-20 uitermate nipt verloren. Zo dicht bij de overwinning moesten de vertegenwoordigers van de locale club toch uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel. Na afloop werd onder het genot van een drankje en hapje nog uitgebreid van gedachten gewisseld over deze uiterst spannende wedstrijd.

Ben je, 16 jaar of ouder, en nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 20.00 uur in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur. Aanmelden kan via de website.