Albrandswaards Dagblad | Badminton in Hoogvliet van start

Badminton in Hoogvliet van start

mainImage

De zomervakantie is weer voorbij, ook voor de Hoogvlietse badmintonclub PBC Boomgaardshoek. Vanaf dinsdag 3 september kan weer volop worden gebadmintond in de sporthal Boomgaardshoek.

De vereniging biedt al vanaf het begin van haar bestaan in 1982 deze (in)spannende racketsport aan op verschillende niveaus voor jong en oud. Tegen een betaalbaar tarief kun je in een ongedwongen, gezellige sfeer sporten op dinsdag- en vrijdagavond en op zondag. Er zijn zelfs verschillende abonnementen mogelijk, waaronder een persoonsgebonden strippenkaart. Bij voldoende animo worden voor recreanten en beginnende spelers, zeer toegankelijke trainingen verzorgd. Bij PBC Boomgaardshoek staan sportiviteit, gezelligheid en goede sfeer voorop en is er veel aandacht voor integratie van jeugd en volwassenen en recreanten en wedstrijdspelers. Naast de badmintonsport worden door de vereniging geregeld activiteiten georganiseerd, waaraan iedereen kan deelnemen.

Ben je op zoek naar een leuke sport(vereniging), dan moet je zeker eens aan badmintonclub PBC Boomgaardshoek denken. Op vrijdag 20 september wordt een open avond georganiseerd, maar daar hoef je natuurlijk niet op te wachten. Op alle speeldagen ben je van harte welkom om te komen kijken of meteen mee te spelen en sfeer te proeven. Voor meer informatie over de vereniging en speeltijden, zie onze website www.pbcboomgaardshoek.nl