Albrandswaards Dagblad | Argos blijft HKZ gecertificeerd

Argos blijft HKZ gecertificeerd

mainImage

In verschillende huizen van Argos Zorggroep zijn afgelopen week HKZ-audits uitgevoerd. Het resultaat is er één om trots op te zijn: het HKZ-certificaat is behouden en hierbij is geen enkele tekortkoming geconstateerd. Een prestatie waar zij trots op zijn! Ook in Albrandswaard is dit nieuws met gepaste trots ontvangen.

Met het HKZ-keurmerk laten zij zien dat de kwaliteit van zorg op orde is bij Argos Zorggroep. De auditoren van Kiwa waren onder de indruk van de manier waarop de medewerkers de cliënt centraal stellen. Zij kennen hun cliënten goed en vertalen hun wensen en behoeften naar een duidelijk persoonsgerichte werkwijze. Deze complimenten laten zien waar Argos Zorggroep voor staat: liefdevolle en deskundige zorg aan kwetsbare ouderen.

Het keurmerk HKZ is onafhankelijk en staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Organisaties met het HKZ-keurmerk hebben intern de zaken goed op orde, stellen de cliënt centraal en werken voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Argos Zorggroep is al elf jaar trotse bezitter van het HKZ-keurmerk.