Albrandswaards Dagblad | 12 november: 'Leven in het Albrandswaard'

12 november: 'Leven in het Albrandswaard'

mainImage

Welke keuzes moeten we maken voor de toekomst? Kijkt u graag vooruit? Denk dan met ons mee over hoe Albrandswaard er in 2040 uit kan zien. De gemeente houdt op dinsdag 12 november de slotbijeenkomst over de Omgevingsvisie Albrandswaard 2040. Bent u er ook bij?

Wij maken een Omgevingsvisie
Hoe willen we in de toekomst wonen en werken? Hoe draagt de leefomgeving bij aan onze gezondheid? En op welke wijze kunnen we de energietransitie een plek geven? De Omgevingsvisie is een visie met doelstellingen voor de lange termijn waar antwoorden worden gezocht op dergelijke vragen.

Meedenken
Wij willen de Omgevingsvisie graag samen met de inwoners van Albrandswaard maken. De afgelopen periode heeft u in meerdere bijeenkomsten en via polls op Facebook mee kunnen denken over de toekomst van Albrandswaard. De resultaten delen wij graag en we vragen u om de resultaten te beoordelen.

Praat u mee?
Praat u op 12 november mee? Het aantal plaatsen is beperkt, meld u daarom vooraf aan. Stuur een mail naar m.pijlman@bar-organisatie.nl met als onderwerp ‘Omgevingsvisie’. Vermeld in de mail het aantal personen waarmee u komt. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis (Hofhoek 5, Poortugaal). U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. Het inhoudelijke programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Vervolg
Na deze slotbijeenkomst wordt het eindresultaat besproken in de gemeenteraad van Albrandswaard.