Albrandswaards Dagblad | 100-JARIGE SPIDO IN ‘STEEVAST OP ZONDAG’.

100-JARIGE SPIDO IN ‘STEEVAST OP ZONDAG’.

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

ALBRANDSWAARD - Zondag 16 juni (vaderdag) a.s is er in het tweede (13.00-14.00) uur in het bekende radio - familieprogramma ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard een interview te horen over de geschiedenis en het werken met en bij de SPIDO.

Radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius hadden een prachtig gesprek met directeur-eigenaar LEO BLOK en marketing medewerkster RAYA WALOP. In dit opgenomen gesprek zullen vele aspecten langskomen over deze typische mogelijkheid om de havens van Rotterdam te bekijken. Honderd jaar geleden begonnen als pendeldienst voor zeelieden en uitgegroeid tot een bedrijf met mooie rondvaartboten , waarop veel op mogelijk is. Aangevuld met havengeluiden en passende muziek een mooi item over de SPIDO.

In het eerste uur (12.00-13.00) is er ruim aandacht voor de actuele zaken uit regio.Beluister het programma in de ether FM 107.1 en op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz. De website www.rtvalbrandswaard.nl en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway).Het programma wordt zondag van 22.00-24.00 herhaald.


Foto: Digitaal Dagblad