Albrandswaards Dagblad | Jonge bestuurder rijdt te hard over Bosdreef

Jonge bestuurder rijdt te hard over Bosdreef

mainImage

Een 23-jarige automobilist heeft in de nacht van woensdag op donderdag met een zeer hoge snelheid over de Bosdreef in Rotterdam gereden. Met zeer hoge snelheid raasde hij via de President Rooseveltweg en de Terbregseweg richting de Bosdreef, waar hij een rood verkeerslicht negeerde. Daar gaf de jongen verder gas.

Als de achtervolgende agenten, gelet op de diverse verschrikkelijke aanrijdingen die zij hier hebben afgehandeld, hun snelheid niet verder dan de dan al ruim 140 km/u durven te verhogen, zien ze dat de Mercedes als maar verder van hen weg rijdt. Met de optische en geluidssignalen aan en het stopbord geactiveerd remt de snelle Mercedes vlak voor de Boezemlaan plots sterk af, waarna agenten de auto klemrijden. Omdat op de Bosdreef een maximum snelheid van 70 km/u van toepassing is, werd het rijbewijs van de bestuurder per direct ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt. Voor het negeren van het rode verkeerslicht werd eveneens proces-verbaal opgemaakt. 

Waarom de bestuurder met zo'n hoge snelheid "weg" reed, bleef onbekend. De bestuurder zelf verklaarde niet te hebben gezien dat de politie achter hem aan zat...


Foto: Politie (Facebook)