De inschrijfperiode voor de Rabobank Clubkas Campagne is gesloten. In 2018 doen maar liefst 103 clubs (stichtingen en verenigingen) mee. Onder hen verdeelt de Rabobank in totaal € 75.000,-.
Inschrijven voor deelname is niet meer mogelijk. Clubs die meedoen aan de Clubkas Campagne zijn a.s. donderdagavond (15 maart) van harte welkom in het Clubkas Campagne Inloopcafé. Zij zijn welkom tussen 18.30 en 21.00 uur bij het kantoor van de Rabobank aan de Kopenhagen 1 in Barendrecht-Carnisselande.

Er is geen vast programma. Er is wel ruimte om vragen te stellen m.b.t. de Clubkas Campagne. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om de club zo goed mogelijk te promoten bij de leden van de Rabobank. Of misschien wil een club meedingen naar de Creativiteitsprijs. Of zijn er vragen over de promotie via social media. Daarnaast is het Inloopcafé vooral ook bedoeld om kennis te maken met de andere deelnemende clubs en wellicht ideeën of ervaringen uit te wisselen. En alle clubs ontvangen een tasje met wat promotiemateriaal dat gebruikt kan worden om de campagne binnen de club kracht bij te zetten.  Clubs die ook willen komen, kunnen zich aanmelden door de naam van de club én het aantal personen te even te mailen naar: [email protected]

De Rabobank zorgt uiteraard voor een hapje en een drankje.  #RaboClubkas

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!